română | english
We support you
in the responsible development
of your business

Despre noi

 
adVice Group Media se implica activ in dezvoltare comunitatii de business din Romania oferind servicii in patru domenii ce au o importanta strategica in dezvoltarea si perfectionarea oricarei companii. AdVice sprijina afacerea ta prin servicii de publicitate, consultanta in dezvoltarea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila, servicii de incubare si servicii IT.

Suntem tineri, ambitiosi si ne place sa muncim alaturi de partenerii nostri la cladirea unui viitor de succes.

Ne place sa construim parteneriate durabile cu clientii nostri, oferind un exemplu de buna practica in domeniu si avand o atitudine prietenoasa si flexibila. Fiecare din perspectivele in care ne implicam reprezinta o componenta importanta a sistemului nostru de business, pe care o dezvoltam si optimizam perpetuu in vederea furnizarii de servicii integrate care sa sustina progresul afacerii tale.

Contacteaza-ne pe FacebookTogether with you we add new values
to the Romanian business environment


Ce ne definește

 

Creativitate

Construim idei noi pentru dezvoltarea afacerii tale si diferentierea de competitie.

Constanță

Dezvoltam relatii de durata cu partenerii nostri de afaceri incununate cu execlenta.

Curiozitate

Cercetam cu profesionalism cele mai noi oportunitati de business si venim in ajutorul tau cu solutii de ultima generatie pentru rezolvarea problemelor.


Contacteaza-ne pe Facebook"Early to bed, early to rise, work like hell, and advertise."
- Laurence J. Peter


Advertising

 

Construieste si comunica brandul tau prin soluții ambițioase și inovative de publicitate. Fiecare companie este unica asa ca NOI construim campanii integrate de promovare customizate in functie de personalitatea si nevoile businessului tau.   

Pornim de la Identitate vizuală si branding, realizam Creație grafică pentru a comunica eficient cu clientii tai, dezvoltam campanii de crestere a vizibilitatii online prin Webdesign si online ads si realizam Print si Productie publicitara pentru cele mai indraznete proiecte. Creativitatea si inovatia nu ne sperie, ci ne fac sa fim mai performanti!

Contacteaza-ne pe Facebook


“The best way to predict the future
is to create it”


Consultanță

 
De 5 ani ne indrumam partenerii in directia valorificarii fondurilor pre si post-aderare puse la dispozitia lor de Uniunea Europeana. Dispunem de experienta solida, bazata pe parteneriate de succes, in intocmirea de proiecte cu finantare nerambursabila si va putem oferi consultanta in elaborarea si implementarea acestora in oricare din axele POSDRU, POSCCE, PODCA, POR, PNDR, FEADR.

Cu ce va putem ajuta?

 • Scrierea, dezvoltarea si consultanta de proiecte
 • Studii de management
 • Planuri de afaceri
 • Proiecte de management organizational
 • Studii de consultanta
 • Realizare finantare
 • Previziuni economico-financiare
 • Studii de fezabilitate
 • Asistenta tehnica
  in achizitii
 • Managementul proiectului

www.adviceprojects.com →

Contacteaza-ne pe Facebook“If you can build a business up big enough, it's respectable.”
- Will Rogers


Incubare

 
Startul unui business implica dedicare si canalizarea tuturor eforturilor in vederea dezvoltarii acesteia, fara a mai avea timp sa va ocupati de probleme precum reducerea costului locatiei de desfasurare a afacerii, amenajarea spatiului, recrutarea de personal, gasirea unor colaboratori in domeniul financiar, contabil sau promovarea afacerii. AdVice Group Media se va ocupa de toate aceste probleme pentru tine. Combinand expertiza si know-how-ul in gestionarea afacerii noastre, prin cunostinte de IT si de marketing, noi te vom ajuta sa iti gestionezi resursele la cel mai inalt nivel.

Ne ocupam in locul tau de:

 • Facilitati de birou
 • Suport hardware si software
 • Recrutare si head hunting
 • Solutii de back office
 • Comunicare si marketing
 • Consultanta in management

Plusurile +++ incubarii: acces la cele mai bune facilitati de functionare, costuri scazute de start-up, solutii inovatoare, dezvoltarea unor idei/concept indraznete, asistenta tehnica, analiza pietei, suport tehnologic, infrastructura customizata in functie de specificul afacerii.


Contacteaza-ne pe Facebook
“Do not fear computers. Fear lack of them.”
-Isaac Asimov


IT

 
Advice Group media ofera servicii IT clientilor ce nu au un departament IT ori au unul foarte solicitat si vor sa externalizeze sarcini tehnice. Ne dorim sa ii sprijinim pe clientii nostri in cresterea productivitatii activitatii companiei asigurand servicii IT flexibile si eficiente. Astfel, prin intermediul echipei noastre de tehnicieni, venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii de software development, suport tehnic hardware si solutii de internet.

Conexiune la internet

Setway este o conexiune de internet 4G de back-up ce va asigura continuitatea activitatii fara probleme in cazul in care conexiunea ta de internet intampina dificultati in a functiona optim.

Esti interesat?


www.setway.ro →

Business Intelligence

AdVice ofera o suita complexa de solutii avansate de analiza si vizualizare destinate diverselor industrii. Cu ajutorul acestei tehnologii se pot analiza vizual, interactiv si in timp real cantitati mari de date, se pot face analize predictive (simulari de tipul what if) si se pot lua cele mai bune decizii pentru activitatea de business.


www.visualintelligence.ro →

Suport
tehnic

Deoarece stim cat de important este pentru afacerea ta sa beneficiezi intotdeauna de functionarea optima a componentelor hardware si software, iti oferim serviciile de mentenanta retea calculatoare si suport tehnic atat pe baza de abonament lunar cat si prin interventii la cerere.


download oferta PDF →Software development

AdVice este calificata in a oferi servicii de software dezvoltat la comanda, pe baza unei analize preliminare a nevoilor afacerii, pornind de la design-ul software-ului, testarea acestuia si implementare, pana la imbunatatirea sau upgrade-ul acestora. Beneficiand de cea mai noua tehnologie web si experienta in domeniul dezvoltarii de site-uri web si aplicatii web, oferim cele mai bune solutii de aplicatii online, specializate pe task-urile business-ului tau.


www.adviceinnovation.ro →

Tracking si management

ExertusPro este un software de tracking al timpului si management al proiectului cu o interfata prietenoasa si facila pentru utilizator. Este proiectat pentru a ajuta companiile mici si mijlocii si organizatiile in:
→ Urmarirea orelor de lucru ale angajatilor
→ Realizarea unui management al proiectului eficient - organizarea clientilor, atribuirea de proiecte si sarcini
→ Crearea de rapoarte de activitate clare si concise


www.exertuspro.ro →Contact


Cauta adVice Group Media pe Google Maps

1st Blanduziei str., Bucharest 020963, Romania
Tel: +40 21 310 77 10
Fax: +40 31 824 15 90