seo

8 tool-uri folositoare pentru oricine

Pornirea și funcționarea afacerii dumneavoastră

poate fi dificilă din cauza numeroaselor motive. Lipsa de cunoștințe și de experiență, resursele financiare limitate sau munca în echipă la distanță, adesea, împiedică creșterea exponențială.

În timp ce câștigarea experienței este o chestiune de timp, celelalte probleme pot fi rezolvate cu ajutorul tehnologiilor informaționale. Mai jos veți găsi lista soluțiilor software care ajută antreprenorii să organizeze diferitele procese de afaceri, gratuit sau cu costuri reduse.

1) Slack

Pentru comunicarea în echipă

slack

Una dintre cele mai mari provocări pentru orice Startup este managementul comunicării în echipă. Este posibil să utilizați Gmail, Skype pentru a interacționa cu echipa dumneavoastră sau Dropbox, Google Drive pentru a împărtășii fișiere. Slack integrează toate aceste funcționalități într-un singur loc: https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=B6zVzWU95Sw

2) Google Analytics

Pentru analiza web

google analytics

Google Analytics este o soluție bine cunoscută care vă ajută să monitorizați și să analizați traficul de pe site-ul web. Statisticile detaliate vă prezintă sursele care vă aduc vizitatori și caracteristicile audienței.

Puteți seta un obiectiv, să urmăriți performanța site-ului web si eficiența campaniilor publicitare.

3) InspectLet

Înregistrează acțiunile pe care le fac vizitatorii site-ului

inspectlet

Una dintre greselile pe care majoritatea tinerilor antreprenori le fac este să se concentrează mai mult pe construcție și ratează focusul pe experiența utilizatorilor. Inspectletul este un serviciu popular care vă permite să înregistrați și să vedeți modul în care vizitatorii utilizează site-ul web. Acest lucru este esential, deoarece vă ajută să luați deciziile optime pentru creșterea site-ului web. Chiar și o mică schimbare poate duce la o creștere semnificativă a veniturilor.

4) SEMURSH

Marketing Tool pentru motoarele de căutare

semrush

SEMRUSH este un instrument SEM(Search Engine Marketing) vital pentru proiectul dumneavoastră web. Folosind SEMRUSH puteți face diverse lucruri, cum ar fi:

  • Faceți un audit SEO complet al site-ului
  • Găsiți cuvintele cheie pe care le folosesc concurenții
  • Social media analytics
  • Audit de backlink
  • Exportați rapoarte în format .pdf
  • Analizați concurenții pentru anunțurile grafice (display ads)
  • Cercetarea în domeniul publicității video

Acesta este un instrument excelent pentru orice startup care își desfășoară activitatea în online. Acest instrument oferă pachetul complet cu instrumente de cercetare, audit și acțiuni pentru îmbunătățirea vizibilității sociale și de căutare.

5) Fiverr

fiverr

Fiverr este pentru acele companii care sunt la început si vor servicii profesionale la prețuri foarte mici.
Ce puteți obține cu 5 dolari?
La Fiverr, puteți obține multe lucruri utile, cum ar fi:

  • YouTube / FaceBook Intro/Outro
  • Logo
  • Imagini media pentru rețelele de socializare (profile, cover etc)

Fiecare loc de muncă începe aici cu 5 $ și această piață include oameni din toate zonele de activitate. Proiectul ajută numeroase companii Start-UP și antreprenori să își desfășoare afacerea online.

6) G Suite

For Email

G suite

O alegere populară pentru crearea contului de e-mail profesionist sub numele de domeniu al companiei. Cu G Suite, echipa dvs. poate colabora folosind numeroase aplicații, cum ar fi Google Drive, Excel, Email etc. Ei percep taxe de $ 5 / utilizator și ar trebui să aveți cel puțin 2-3 adrese de e-mail profesionale pentru compania dvs.

7) Clockify

clockify

Clockify este singura aplicație gratuită pentru managementul timpului în cadrul unei echipe. Vă permite să urmăriți timpul petrecut pe proiecte și să analizați productivitatea.

8) Hootsuite

Hootsuite

Platformă pentru managementul în rețelele de socializare

Share: